"הודו הקטנה" היא מסעדה הודית צמחונית אותנטית ונהדרת, השוכנת בבירת הנגב באר-שבע. את המסעדה פתח חנוך סטמקר שף מומחה למטבח ההודי למעלה מעשר שנים, וכיום השף המנצח על מטבחה הוא אלי נגאוקר שעובד בה יחד עם שני טבחים מומחים שהגיעו לישראל הישר מהודו. הטעמים של "הודו הקטנה" מקוריים בהתאם! המסעדה מרווחת ונעימה ומציעה אפשרויות ישיבה על ספות נמוכות או לצד שולחנות.
התפריט של "הודו הקטנה" משלב טעמים שונים מכל רחבי הודו הגדולה, ומביא אל החיך הישראלי אוכל ארומטי העשיר בניחוחות תבלינים משכרים ואשר לו טעם משגע. בין השאר תמצאו בתפריט: צ'אנה סמוסה קונוס בצק ממולא בתפוח-אדמה מתובל; או אנדה ופניר פקורה ביצה פרוסה לרבעים ואצבעות גבינת פניר בציפוי קמח חומוס; ומנות אחרות המוגשות כמנות ראשונות; מלאי כופתה קציצות גבינה, סולת ופרג ברוטב עגבניות, שמנת וזרעי חמניות; פלק פניר תבשיל תרד עם גבינת פניר ותבלינים; דאל מקאני שעועית אדומה עם עדשים חומות ומעט חמאה; ואחרות כמנות עיקריות, ויש גם מנות דגים מעולות ועוד.